2019. április 16., kedd

Tűz és hágcsó létrák a biztonságos fel-és lejutáshoz!

A létrák nem csak arra jók, hogy  a raktárban a legfelső polcot elérjük velük, hanem akár arra is, hogy épületeket járjunk be rajtuk. A tűzlétrák és a hágcsó létrák kifejezetten azért készültek, hogy az épületeken biztosítsák a nagy magasságokba történő fel-, illetve lejutást. Nemcsak épületek, hanem berendezések, gépek esetében is szükség lehet tűzlétrára vagy hágcsó létrára.

Milyen feladatok elvégzéséhez lehet szükség egy ilyen szerkezetre? Természetesen az épületek, berendezések vagy gépek is folyamatosan igénylik a takarítást, de a rendszeres karbantartást is. Arról nem is beszélve, hogy rendkívüli esetben az ilyen típusú létrák menekülő útvonalként is szolgálnak és megkönnyítik a biztonságos kijutást az épületből.

A Gutfix Kft. által forgalmazott tűzlétrák és a hágcsó létrák anyaga és kivitelezése strapabíró és hosszú élettartamú, ezért kiválóan alkalmasak állandó feljutási útvonalnak. Készülhetnek nemesacélból, horganyzott acélból vagy alumíniumból is, a felszerelésük pedig minimális idő.

Ha érdeklődik profi létráink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, a honlapunkon található elérhetőségeken!

http://www.gutfix.hu/hagcso-tuzletra.php